måndag 20 september 2010

En dagsuppdatering

Började med att ila till jobbet, stressade runt på lite ärenden.
Gasade till barnspecialisten och skulle göra ultaljud. 40 min efter utsatt tid behagade han att dyka upp. Vi hade suttit och kollat på han i fikarummet innan, aaargh! Inte smart drag att ha fikarummet i samband med väntrummet!
Allt såg bra ut, huvudet fixerat, redan?? vart lite stressad, men det är väl bra att en av oss är redo iallafall :)
Man såg nästan ingenting på bilden, han var så stor att lårbenet tog upp hela bilden osv.. Men han mätte och kollade så att han har vuxit ordentligt. Det har han, lite för bra. Han var så stor att om man skulle beräkna datumet idag så skulle vi hamnat i slutet på november istället. Det blir det där stora huvudet som jag befarat :O

När vi kom ner till parkeringsgaraget igen, så startade inte Emils bil. Suck och stön, bilar in my as alltså!
Varför kan de inte bara rulla och gå jämnt! Så vi försökte oss på några startförsök men gav upp igen.
Skjutsade Emil till jobbet, och sköt problemet till senare. Men nu är bilen hemma iallafall!

Fick hem ännu en inkomstblankett från FK i slutet på förra veckan och tänkte att jag skulle ringa och fråga vad som pågick. Men kom inte för mig förns idag, 144 st före i kö och 37 minuter senare fick jag svaret att det blivit fel. De kunde inte se hur det gick för havandeskapspenningen och bad mig ha tålamod. End of samtal 55 sekunder senare. oh yes!

Just nu: Hormoner ända upp i huvudet och ingen mat i magen. GRINIG som få! Men det står en jävlarns pannkaka i ugnen som jag trycka i mig snart. HEJ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar