måndag 28 maj 2012

Halmstad

Haft en jätte mysig helg med syrran. Hade tur med vädret också :) underlättade minsann.
Det är inte optimalt att bo 3 pers på 28 kvm är en sak som är säkert. Hade väl slagit ihjäl varandra om vi hade varit inne hela tiden :)
I lördags åkte vi upp på galgberget och kikade ut över staden. Lekte i lekparken och blev uppätna av mygg.








Sen gick vi ner på stan, strosade runt och shoppade lite. Köpte med oss lunch och gick till parken där det var håll igång. Lite festival/barnens dag :)
Där blev vi liggandes länge!!












Ralf ville gärna bada i dammenmed ankorna. Icke så populärt av oss andra så han fick hålla sig på land.
Vi åt brakmiddag i lägenheten och gick ner till en tennisplan och spelade hela kvällen. Skitkul, my hobby kanske? Vi har iaf en utmaning tills syrran och gubbe kommer upp sen ;)
På söndagen packade vi ihop oss och drog till östra stranden.
Lite molnigt till och från men efter lunch sprack det upp ordentligt.
Ralf premiärbadade för i år, i havet dessutom. Men det var runt 20 grader längs stranden så jag var i och plaskade jag med :)
























Sen vart det mjukglass och minigolf :) riktig semester, hehe!








På kvällen grillade vi i lekparken precis vid tennisplanen. Men den var tyvär upptagen men Ralf och vi vuxna roade oss ändå :)
















Idag så åkte vi till en stadsbondgård (4H) och kikade på djuren. Ralf gillade kråkorna bäst, hehe! Sen en lunch nere på stan och en kaffe i parken innan vi packade ihop oss hemmåt.
Ralf skötte sig utmärkt hem :)
Satt vaken mellan 18-20.30 utan att gnälla överdrivet till och med.
Man får ju stanna titt som tätt och ta en bensträckare. Så det tog drygt 7 timmar hem. My god vad skönt det var att komma hem.
Synd att det blir så tradigt att sitta och stirra i bilen. Annars hade vi åkt oftare. Vågar nog inte köra själv med Ralf en på ett tag. Kanske om han blir lite äldre och kan kika på film och underhållas lite själv.
Det är uppackat och klart. Så nu blir det tack och godnatt :)
Ps. Glömde skinnjacka, ralfs täcke och kudde. Hur? Fråga mig inte! Vore ännu konstigare om jag intr skulle glömt nått ;)
-Från min iphone!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar